Om oss

Funde.no er plattformen hvor kreative ideer kan nå sitt marked, bli «fundet» og finne talentfulle personer til å bidra til realisering av ideer.

Vi har akkurat lansert våre to første kampanjer Klimasøksmål og Maria Amelie sin bok Alt eller ingenting. Vår partner og medeier av funde.no er plattformen Karolinafund.com som siden september 2012 vært i konstant utvikling Blogg fra CTO Arnar 2014 Teamet bak begge plattformene forsøker alltid å finne nye måter å bidra til utvikling innen kreative sektorer. Vi jobber kontinuerlig med å hjelpe andre med å lykkes Hvordan fungerer det.

Hva er visjonen og drivkraften bak plattformen?

Funde.no er en belønningsbasert crowdfunding-plattform skapt for å assistere og hjelpe kreative entreprenører med å spre, markedsføre og finansiere sine kreasjoner. I dag er den store majoriteten av de norske crowdfunding-prosjektene basert på donasjon og frivillighet, eller store globale prosjekter som retter seg mot Nord-Amerika. Dette har gjort at det er et stort gap i det norske markedet sammenlignet med resten av Norden og Europa hvor segmentet mellom donasjon og frivillighet og store prosjekter står for det største volumet. Vi ønsker at entreprenører skal skape kreasjoner i henhold til sin egen drivkraft og kreativitet og ikke bli formet av offentlige eller private støtteordninger som tar mye tid og krefter og i dag former norsk kulturliv. Crowdfunding gjør at folket kan bestemme hva som er en god idé, hva som er kunst og hvilke formål som fortjener finansiering, spredning og oppmerksomhet.

Teamet bak

Vi er folket, vi er nettverket og vi er personene som ønsker å være med å forme finansiering for den kreative næringen i Norge. Vi består av personer fra publisering, business, markedsføring og entreprenørskap og mange flere retninger. Her er en oversikt over de fantastiske personene fra Island som vi er i vårt nettverk Ingi Rafn Sigurðsson, Jónmundur Gíslason, Sævar Ólafsson, Arnar Sigurðsson, Brynjólfur Einar Sigmarsson, Lárus Lúðvíksson, Þórarinn Jóhannsson, Irina Domurath, Julia Boira, Lauga Óskarsdóttir, Rafa Merino, Halla Ólafsdóttir, Hjördís Erna Sigurðardóttir, Maryna Harbal.

Selskapet

Gjennom Karolinafund.com er vi stolt medlemm av Nordic Crowdfunding Alliance.

Funde.no sitter på Mesh, kontakt person: Christian Drabløs, Adresse: Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo. Ta kontakt med oss her: contact@funde.no.

Organisasjonsnummeret vårt er: 917 857 989

Funde.no AS © 2019 | Organisasjonsnummer: 917 857 989